Rammstein tekee paluun – uusi levy 10 vuoden tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalaisen metallibändi Rammstein julkaisee toukokuussa uuden albumin, jota on odotettu kymmenen vuotta. Yhtye antoi esimakua levystä julkaisemalla äsken Deutchland-nimisen kappaleen. Tuleva pitkäsoitto on yhtyeen kuudes.

Vuonna 1994 perustettu Rammstein julkaisee seuraavan levynsä 17. toukokuuta. Äsken julkaistun Deutschland-sinkun musiikkivideo on kerännyt alle vuorokaudessa yli 5,5 miljoonaa katselukertaa. Yhtye saapuu Suomeen Tampereella Ratinan stadionilla elokuun 10. päivä järjestettävään konserttiin.

Ratinan konsertin kaikki 32.000 lippua myytiin loppuun kymmenessä minuutissa. Kymmenen vuoden odotuksen päätteeksi uuden albumin julkaisuun valmistautuva yhtye on luvannut ylittää tulevalla stadionkiertueellaan aiemmat konserttispektaakkelinsa rakentamalla järisyttävän näyttävästä show’staan entistäkin suuremman. Edellinen Liebe ist für alle da -niminen albumi ilmestyi vuonna 2009 ja sen ennakkomyynti ylitti platinalevyn rajan Suomessa.