Conor McGregorille raiskaussyyte – jää siksi eläkkeelle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilainen 30-vuotias vapaaottelija Conor McGregor ilmoitti äsken jäävänsä eläkkeelle. Pian sen jälkeen New York Times julkaisi artikkelin, jonka mukaan vapaaottelija on pidätetty seksuaalisesta hyökkäyksestä. Miehen edustaja on kiistänyt väitteet.

– Tämä tarina on kehittynyt jo jonkin aikaa, emmekä tiedä, miksi siitä uutisoidaan nyt. On väärä olettamus, että Conorin eläköityminen liittyisi tähän juoruun mitenkään, Conor McGregorin edustaja Karen Kessler kertoi ESPN-kanavalle.

New York Times uutisoi, että Conor McGregor olisi pidätetty tammikuussa Irlannissa muutamaa viikkoa aiemmin tekemästään seksuaalisesta hyökkäyksestä. Poliisi tutkii väitettyä raiskausta, joka on uhrin mukaan tapahtunut Dublinissa 10. joulukuuta 2018.

View this post on Instagram

@augustmcgregor You knew it was coming.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on