Humalainen nainen twerkkasi poliisia vasten – pyysi pidättämään peniksellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Walesin Newbridgen alueella on kuvattu video, jolla nähdään humalaisen ja aikuisen naisen noloa käyttäytymistä. Nainen uhittelee poliisille, kunnes ryhtyy heiluttamaan takamustaan viranomaista vasten.

Poliisi yrittää työntää humalaista naista pois, mutta känniääliö jatkaa viranomaisen kiusaamista. Liam Sammarsin kuvaamalla videolla nähdään, kuinka tuhdissa humalassa oleva nainen pyytää poliisia pidättämään hänet peniksellään. Viranomainen saa tarpeekseen.

Hän panee naisen käsirautoihin ja vie juoppoputkaan yöksi selviämään. Daily Mail kertoo, että Gwentin poliisiviranomaiset pidättivät naisen illalla puoli kymmenen aikaan ja vapauttivat putkasta seuraavana aamuna. Hänelle ojennettiin reilun sadan euron sakkolappu.

Only in Newbridge would a random lass try twerking on a copper….

Publiée par Liam Sammars sur Vendredi 22 mars 2019