Jennifer Lopezin kihlattu narahti uskottomuudesta – yrittänyt saada Playboy-mallia kimppakivaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Latinolaulaja Jennifer Lopez ja baseball-tähti Alex Rodriguez menivät äskettäin kihloihin. Pian kihlautumisuutisen jälkeen mediassa alkoi uutisointi Rodriguezin uskollisuudesta. Miehen on väitetty pettävän Jennifer Lopezia.

Urheilija Alez Rodriguezin väitetään pettäneen laulaja Jennifer Lopezia kuusi viikkoa ennen kosintaansa. Brittiläinen Playboy-malli Zoe Gregory kertoo urheilijan olleen häneen yhteydessä kuukauden ajan joulukuun lopulta lähtien. Jennifer Lopezin kihlattu pyyteli mallia kimppakivaan ja lähetteli alastonkuviaan naiselle.

Neljän ja puolen miljoonan dollarin sormuksella Jennifer Lopezia kosinut Alex Rodriguez on myös ollut lehtitietojen mukaan salasuhteessa toisen baseball-pelaaja Jose Canescon ex-vaimo Jessica Canescoon. Zoe Gregory on harmissaan, koska hänen mukaansa Jennifer Lopez ei ansaitse petturimiestä, The Sun raportoi.