Khloe Kardashian murtui kuvauksissa: ”Tämä ei ole televisio-ohjelmaa, tämä on elämääni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pettämisskandaalissa ryvettynyt Khloe Kardashian on julkaissut näytevideon tulevasta Kardashianit-jaksosta. Jaksossa nainen saa tietää avopuolisonsa ja lapsensa isän Tristan Thompsonin pettäneen häntä. Video osoittaa, että hänen koko elämänsä romahti.

Khloe Kardashian sanoo kameralle, että hänen kokemuksensa eivät ole pelkästään realityohjelmaa. Kardashianit-sarjassa seurataan hänen elämäänsä, sen kaikkine upeuksineen ja kauheuksineen. Tulevana sunnuntaina pureudutaan tämän vuoden ystävänpäivän jälkimainingeissa esiin tulleeseen Tristan Thompsonin uskottomuuteen.

Rehellisen raaka kuvaus osoittaa, että Khloe Kardashian on murtunut totaalisesti. Hän on joutunut kestämään todella paljon sontaa pienen lapsen äitinä. Hän sanookin videolla: ”Tristan saattaa rakastaa minua, mitä se ikinä tarkoittaakaan, mutta hän ei kuitenkaan kunnioita minua”.

View this post on Instagram

Season 16 ➳ swipe ➳ Airing this Sunday

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on