Uusi Taru sormusten herrasta -peli tulossa – heittää pelaajan Klonkun nahkoihin!

Digi Pelit · Tim Isokivi

J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -kirjojen pohjalta on tehty lukuisia videopelejä, joista useimmissa pelihahmot ovat tarinan sankareita. Saksalaisyhtiö Daedalic Entertainmentin tuleva peli ottaa kuitenkin toisenlaisen lähestymistavan.

The Lord of the Rings: Gollum heittää pelaajan Klonkun nahkoihin. Koska elokuvissa Andy Serkinsin esittämä hahmo ei ole soturi, tulee peli todennäköisesti keskittymään taistelun sijaan hiippailuun.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan pelissä tehdyt valinnat tulevat vaikuttamaan tarinan kulkuun. Pelaaja tulee myös kuulemaan hahmon kahta eri sisäistä ääntä, jotka saattavat vaikuttaa hänen tekemiinsä päätöksiin. The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy vuonna 2021 PC:lle ja suosituimmille konsoleille.