Yllätyskäänne oikeudenkäynnissä – näyttelijä ei tekaissutkaan hyökkäystään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suositun Empire-draamasarjan näyttelijätähti Jussie Smollett joutui pahoinpitelyn uhriksi Chicagossa tammikuun lopulla. Pian hyökkäyksen jälkeen väitettiin, että näyttelijä olisi lavastanut pahoinpitelyn saavuttaakseen enemmän julkisuutta. Nyt syytteistä on luovuttu.

Avoimesti homoseksuaalin ja tummaihoisen näyttelijä Jussie Smollettin pahoinpitelyä epäiltiin aluksi viharikokseksi. Sen jälkeen paljastui, että pahoinpitelijöinä toimivat hänen omat kuntovalmentajansa. Lisäksi miehen kerrottiin maksaneen hyökkääjille ja lähettäneen itselleen uhkauskirjeen.

Jussie Smollettin asianajajat tiedottivat äskettäin, että syytteistä on nyt luovuttu. Smollett ei ole heidän mukaansa suunnitellut pahoinpitelyään. Miehen rikoshistoria on puhdistettu ja hän voi jatkaa uraansa näyttelijänä, Forbes uutisoi.