Ihmis-Ken sai unelmien ulkonäkönsä – matkustelee nyt ympäri Eurooppaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin Turkin Instanbulissa leukaansa korjauttamassa käynyt plastiikkakirurgian elävä taidonnäyte Rodrigo Alves, eli ihmis-Ken, on nyt karistanut kauneusklinikan pölyt jaloistaan. Mies aikoo matkustaa seuraavaksi Marbellaan, Dubaihin ja Roomaan.

Kolme viikkoa Istanbulissa kauneushoitolassa vieraillut Rodrigo Alves on vihdoinkin tyytyväinen leukaansa. Miehen leuassa ollut implantti räjähti edellisen plastiikkakirurgisen toimenpiteen jälkeen ja kivuliasta vaivaa hoidettiin Comfort Zone Surgery -klinikalla. Turkkilainen tohtori Ali otti haasteen vastaan ja korjasi Alvesin terveyden ja ulkonäön.

Kolme muuta kauneusleikkauksiin erikoistunutta kirurgia kieltäytyi leuan korjaamisesta. Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves on aiemmin hehkuttanut, että hänen terveytensä kestää mainiosti lukuisat kehonmuokkausoperaatiot. Mies on kuitenkin kohdannut viime vuosina lukuisia komplikaatioita täydellisen muovista ulkonäköä tavoitellessaan.