Räppäri ammuttiin kadulle Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Väkivaltaisesti kuolleiden räppärien lista on tänään saanut uuden nimen, kun hiphop-tähti Nipsey Hussle murhattiin kadulle Los Angelesissa. Artisti oli kuollessaan 33-vuotias. Paikallinen poliisi on TMZ-julkaisun mukaan vahvistanut kuolemantapauksen.

Nipsey Hussle, oikealta nimeltään Ermias Asghedom, surmattiin hänen omistamansa suositun Marathon Clothing -vaatekauppansa edustalla. Luodit osuivat myös kahteen muuhun ihmiseen. Räppäri kiidätettiin paikalta sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

Vain muutama tunti ennen kuolemaansa Nipsey Hussle kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että vahvat viholliset ovat siunaus. Viranomaiset epäilevät, että surmatyön taustalla on paikallisia jengivaikutteita.

Monet suositut artistit ovat esittäneet surunvalittelunsa kuolemantapauksen johdosta. Verkossa leviää muun muassa kuvia, joissa Nipsey Hussle saapuu taivaan porteille, jossa Tupac ja Notorious BIG ottavat hänet vastaan. Nipsey Husslen oli määrä esiintyä tulevaisuudessa monissa merkittävissä tapahtumissa, kuten muun muassa LBC-festivaaleilla.