Ihmis-Ken ryhtyi poptähdeksi – kova laihdutus ennen julkaisua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uuden ulkonäön tänä vuonna kauneuskirurgian avulla saavuttanut ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, julkaisee 5. huhtikuuta Plastic World -nimisen singlen. Ensimmäinen musiikkikappale on saanut miehen laihduttamaan talven aikana vyötärölle kertyneitä kiloja.

Leukaoperaatiosta toipuva brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves julkaisee muutaman päivän päästä pitkään tekeillä olleen ensisinkkunsa. Mies on aloittanut perinteisen laihdutuskuurin, mikä vaatii hänen mukaansa runsaasti tahdonvoimaa. Aiemmin hän olisi turvautunut rasvaimuun, mutta nyt hän on kiinnittänyt ainoastaan huomiota ruokavalion terveellisyyteen.

– Tunnen oloni mahtavaksi ja olen terve ja entiselläni. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet minua kuluneen kahden kuukauden aikana. Nyt olen valmis keskittämään kaiken energiani musiikkiini, Rodrigo Alves kirjoittaa Instagramissa.