Bikinit katosivat pakaroiden väliin – Emily Ratajkowski keikistelee videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily kuvattiin taannoin asioimassa kioskilla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, kun hän esitteli uutta BODY-alusvaatesarjaa. Nyt hänet nähdään hyvin niukoissa bikineissä videolla, jossa hänen alaosansa nähdään katoamassa pakaroiden väliin.

View this post on Instagram

Living my life like it’s golden ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.