Britney Spears joutunut taas mielenterveyshoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aiemminkin mielenterveysongelmista ja hermoromahduksesta kärsinyt poplaulaja Britney Spears on kirjautunut mielenterveyshoitoon. Hänen kerrotaan muuttuneen sekavaksi isänsä Jamie Spearsin kohtaamien terveysongelmien takia. Hoitojakso kestää ainakin yhden kuukauden verran.

Poptähti Britney Spears on ollut vuodesta 2008 lähtien isänsä Jamie Spearsin holhouksessa. Jamie Spears joutui taannoin sairaalahoitoon suolen umpipussitaudin vuoksi. Miestä on operoitu lukuisia kertoja, mikä on vaikuttanut myös laulaja Britney Spearsin hyvinvointiin.

Britney joutui perumaan suunniteltuja esiintymisiään ja pitämään taukoa uraltaan. Nyt TMZ kertoo naisen kirjautuneen mielenterveyshoitoon. Hän yrittää keskittyä omaan hyvinvointiinsa ilman, että saisi uudestaan vuoden 2007 kaltaista hermoromahdusta.