Murhatun Nipsey Husslen suosio räjähti – kasvanut 1 773 prosentilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Nipsey Hussle murhattiin taannoin keskellä katua Los Angelesissa. Fanit ja muusikot ovat sittemmin osoittaneet surunvalitteluja kuolleelle tähdelle.

Nipsey Husslen musiikin suosio on räjähtänyt tähden traagisen poismenon myötä. Billboard-lehden mukaan tähden kappaleita toistettiin sunnuntaina ja maanantaina 101,5 miljoonaa kertaa. Suoratoistojen määrä kohosi lauantainasta 1.773 prosentilla.

Tähden viimeiseksi levyksi jäi vuonna 2018 julkaistu Victory Lap. Albumin odotetaan nousevan tragedian myötä uudelleen Billboard 200 -listan kärkipäähän.

Nipsey Hussle, oikealta nimeltään Ermias Asghedom, ammuttiin omistamansa Marathon Clothing -vaatekaupan edustalla sunnuntaina. Poliisi on sittemmin pidättänyt 29-vuotiaan Eric Holdenin tähden murhasta epäiltynä.