Nyt jäivät bikinit pieneksi – kurvittaren povi pursui yli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja Aubrey O’Day nousi taannoin otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poikaan. Vuosia Donald Trump Jr.:n kanssa salaa seurustellut nainen joutui kuitenkin pettymään, koska hän ei saanutkaan Trumpin lupaamaa lasta ja avioliittoa.

Nyt Aubrey O’Day on saavuttanut mainetta ja kunniaa musiikillisen uransa lisäksi paljastavilla otoksilla Instagramissa. Naisella on tätä nykyä 921.000 seuraajaa, kun hän itse seuraa vain yhtä Instagram-tiliä – omaa dumblondeofficial-tiliä. Nyt Aubrey nähdään somekuvissaan bikineissä, joiden yläosa näyttää jääneen pieneksi.

View this post on Instagram

beauty is always in the lust. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

View this post on Instagram

reflective clothing r my new jam! @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

Muodokas nainen on pukeutunut eläinprintillä varustettuun uima-asuun, mikä hyväilee erityisesti hänen pakaroitaan. Peppuvakoon uppoutuva uimapuku on eläinkuosilla varustettu Fashion Novan luomus. Ihmiset ovat villiintyneet otoksesta, sillä se korostaa erityisesti laulajan muhkeaa takamusta.

Uusimmat