Nyt jäivät bikinit pieneksi – kurvittaren povi pursui yli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja Aubrey O’Day nousi taannoin otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poikaan. Vuosia Donald Trump Jr.:n kanssa salaa seurustellut nainen joutui kuitenkin pettymään, koska hän ei saanutkaan Trumpin lupaamaa lasta ja avioliittoa.

View this post on Instagram

send for me. @prettylittlething

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

Nyt Aubrey O’Day on saavuttanut mainetta ja kunniaa musiikillisen uransa lisäksi paljastavilla otoksilla Instagramissa. Naisella on tätä nykyä 921.000 seuraajaa, kun hän itse seuraa vain yhtä Instagram-tiliä – omaa dumblondeofficial-tiliä. Nyt Aubrey nähdään somekuvissaan bikineissä, joiden yläosa näyttää jääneen pieneksi.

View this post on Instagram

beauty is always in the lust. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

View this post on Instagram

reflective clothing r my new jam! @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

Muodokas nainen on pukeutunut eläinprintillä varustettuun uima-asuun, mikä hyväilee erityisesti hänen pakaroitaan. Peppuvakoon uppoutuva uimapuku on eläinkuosilla varustettu Fashion Novan luomus. Ihmiset ovat villiintyneet otoksesta, sillä se korostaa erityisesti laulajan muhkeaa takamusta.