Gordon Ramsay sai viidennen lapsen – nimeksi Oscar James Ramsay

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Gordon Ramsay ja hänen Tana-vaimonsa ovat saaneet viidennen lapsen. Pieni poika sai nimen Oscar James. Suosittu televisiokokki hehkuttaa, että nyt hän vihdoinkin sai oman Oscarin.

Gordon Ramsay hehkutti sosiaalisessa mediassa, että Oscar-poika syntyi juuri parahiksi lounasaikaan torstaina 4. huhtikuuta kello 12:58, Daily Mail uutisoi. Pariskunnalla on entuudestaan neljä teini-ikäistä lasta. Pienokaiselle perustettiin syntymän jälkeen oma Instagram-tili.

Viisikymppinen kokki on sanonut, että ei aio jättää lapsilleen megaluokan perintöä. Hänen ympäri maailmaa sijaitsevat ravintolat ovat saaneet yhteensä 16 Michelin-tähteä. Arvostettu ruoka-alan ammattilainen on luonut miljoonien eurojen arvoisen omaisuuden, mutta haluaa, että lapset oppivat tienaamaan itse varallisuutensa.

https://www.instagram.com/oscarjramsay/