Eläintarhan tapiirilla taivaalliset olot – hoitajat rapsuttelevat haravalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Melbournen eläintarhaa ylläpitävä Zoos Victoria on esitellyt nettivideolla Arturo-nimisen tapiirin, joka rakastaa rapsutuksia. Brasilialainen tapiiri rientää innoissaan Jess-nimisen hoitajansa luokse, kun se näkee naisen kädessä haravan.

Melbournen eläintarhassa asusteleva Arturo nauttii haravakapsutuksesta. Sen suu menee hauskaan virneeseen rapsuttelusta. Tapiiri todistaa, että kuka tahansa nauttii rapsuttelusta, koskettelusta ja hipsuttelusta.

Tapiirit ovat kavioeläimiin kuuluvia nisäkkäitä, joita elää Kaakkois-Aasiassa sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa. Ne ovat läheistä sukua sarvikuonoille. Ulkonäöllisesti niiden ulkonäkö on kuitenkin lähempänä pitkällä kärsällä varustettua sikaa.