Jättikokoinen vessapaperirulla kestää kuukauden – tarvitsee oman telineen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotitalouksien käyttöpapereita valmistava Charmin-yhtiö on tuonut markkinoille Forever Roll -nimisen jättivessapaperirullan. Suurikokoisen rullan kerrotaan kestävän yhden kokonaisen kuukauden ajan.

Painava vessapaperirulla tarvitsee oman telineensä. Sen avulla voi kuitenkin välttyä jatkuvalta rullan vaihtamiselta ja hylsyjen keräämiseltä. Perhemallisessa jättirullassa on 17 neliömetriä vessapaperia, joten siitä riitää varmasti useampaankin pyyhintäkertaan.

Suuren rullan läpimitta on 30 senttimetriä. Oman metallisen telineen voi myös tilata Charminin verkkokaupasta vessapaperirullan kanssa. Valitettavasti osa rullista on myyty loppuun, koska ne ovat saavuttaneet runsaasti suosiota medianäkyvyyden jälkeen.

Publiée par Charmin sur Mercredi 19 décembre 2018