Miley Cyrus paljastavissa luksusbikineissä – nyt on aika juhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa kokovartaloasussa aavikolla sijiatsevan puun oksalla. Päällisin puolin melko viattomista otoksista nousi kohu sosiaalisessa mediassa, koska rauhoitettuihin lajeihin lukeutuvien puiden pelätään kuolevan sukupuuttoon.

Nyt Miley nähdään poseeraamassa upeassa mustavalkoisessa valokuvassa Chanelin luksusbikineissä.

Miley Cyrusin taannoisia metsäkuvia kritisoitiin, koska hänen pelättiin aiheuttaneen vahinkoja puille. Joosuanjukat ovat hauraita kasveja niiden matalien juurien ansiosta. Kuvaan vastanneet myös pelkäsivät fanien matkivan tähteä ja tuhoavan tällä tavoin harvinaisia puita.

Fanit huomauttivat Mileyn tuskin tärvelleen kasvia tahallaan, sillä hänet tunnetaan henkilönä jolle ympäristönsuojelu on lähellä sydäntä. Tähti ei ole toistaiseksi kommentoinut kohua.