Susanna Penttilän rintavako kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Taannoin Susanna julkaisi verkossa peiliselfien, joka oli erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen. Penttilä esittelee usein vartaloaan somessa.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Tällä kertaa Susanna nähdään sosiaalisen median kuvassaan poseeraamassa täysissä pukeissa, mutta antavalla kaula-aukolla varustetussa paidassa. Selfietä ottaessaan Susanna onnistui kuitenkin ikuistamaan kaula-aukkonsa otokseen.

View this post on Instagram

🥨🥨

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

😘

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

45-vuotias Susanna Penttilä on vaatealan yrittäjä, jolla on kaksi Ferrer-liikettä Helsingin seudulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.