Sussexin herttuapari Instagramiin – heti miljoonia seuraajia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttua ja herttuatar ovat avanneet uuden yhteisen Instagram-tilin. Kyseessä on prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghan Marklen virallinen tiedostuskanava kuninkaallisten elämästä. Tili saavutti hetkessä miljoonia seuraajia.

Henkilökohtaisten Instagram-tilien ylläpitäminen on kiellettyä brittikuninkaallisille. Heidän elämäänsä voi kuitenkin seurata sosiaalisen median virallisilta tiedotuskanavilta. Sussexin herttuapari on avannut nyt omansa.

– Tervetuloa viralliselle Instagram-kanavallemme. Aiomme julkaista työstämme, tukemistamme kohteista ja tärkeistä ilmoituksista sekä antaa mahdollisuuden valaista avainongelmia. Kiitämme tuoestanne ja toivotamme teidän tervetulleiksi, Harry ja Meghan toivottavat.