Tässä se on! Ihmis-Kenin sinkku suoraan Tunesin ykköseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisista kauneusleikkauksistaan tunnetuksi tullut brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, eli ihmis-Ken, julkaisi perjantaina uutta musiikkia. Plastic World -niminen kappale nousi heti Italian ja Dubain iTunesin listan ykkössijalle.

Giacomo Urtis -nimisen miehen kanssa ensisinkkunsa julkaissut Rodrigo Alves on nykyään myös laulaja. Kosmopoliitti juhlii ensimmäisen kappaleensa julkaisemista Dubaissa. Hän kertoo Plastic World -biisin nousseen listaykkökseksi iTunesissa.

Latinovaikutteita ja etnisiä elementtejä sisältävä kappale on autotunen ja poppirytmin reippaasti värittämä klubipläjäys. Sen voi kuunnella esimerkiksi suoratoistopalveluissa tai Youtubessa. Rodrigo Alves on sanonut suoraan, että haluaa Euroviisuihin kilpailemaan tai vähintäänkin esiintymään.