Darude harvinaisella klubikeikalla Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen musiikin suomalainen supertähti Darude tekee kiirastorstaina harvinaisen klubikeikan Helsingissä. Darude nousee 18. huhtikuuta The Circuksen lavalle osana Pure Trance -tapahtuman artistikaartia.

Darude ei ole tehnyt klubikeikkaa Suomessa pitkiin aikoihin. Lisäksi kyseessä on hänen ainoa esintymisensä klubeilla Helsingissä kevään aikana. Daruden kiireinen kevät vie hänet toukokuussa Tel Aviviin euroviisujen loppukilpailuun, jossa hän edustaa Suomea Look Away -kappaleellaan.

Pure Trancen muut esiintyjät ovat Orkidea, Solarstone ja Proteus & D.N.A sekä ROOM 2, Miikka L, Triton, Kayan Code ja Mantzo. Pure Trance on nimensä mukaan puhtaasti trance-musiikkiin keskittyvä projekti, joka on kiertänyt ympäri maailmaa Los Angelesista Miamiin ja Amsterdamista Australiaan.