Isabel Ljungdell bikineissä – lähde mukaan 360-asteen paratiisilomalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Virtual Traveller on verkkopalvelu, jossa kuka tahansa voi lähteä virtuaalimatkalle lähes mihin tahansa maailmassa. Palvelussa on julkaistu runsaasti 360-asteen videoita, ja VR-lasien kanssa käyttäjä voi helposti kuvitella olevansa itsekin paikan päällä esimerkiksi Miamissa tai Thaimaassa.

Nyt myös helsinkiläinen missikaunotar Isabel Ljungdell on lähtenyt tuottamaan sisältöä palveluun. Missikaunotar nähdään nimittäin Virtual Travellerin videolla esittelemässä Filippiineillä sijaitsevan Boholin alueen maisemia muun muassa mopokyydissä ja lopulta bikineissä maineikkailla vesiputouksilla. Virtuaalilasien avulla sinäkin voit nyt päästä reissuun Isabelin kanssa.

Katso 360-video tästä linkistä.

Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan. Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Isabel osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.