Someraivo repesi hampurilaisesta – euron juustohampurilainen maksaakin 1,10 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

McDonald’sissa on myyty vuosien ajan yhden euron hintaista juustohampurilaista, eli ”euron juustoa”. Nyt ihmiset ovat huomanneet, että osassa kotimaatamme juustohampurilaisen hintaa on nostettu salaa.

Ilta-Sanomien mukaan tamperelainen Mika Hirvonen on järkyttynyt McDonald’sin kuittia katsottuaan. Hän asioi itsepalveluautomaatilla, jolla mies tilasi kaksi juustohampurilaista, mozzarellatikkuja ja soodaveden. Kuitissa oli 20 senttiä suurempi hinta, koska euron juustohampurilaiset maksoivatkin 1,10 euroa.

Mies kertoi elämänsä kadottaneen tarkoituksensa. Hintojen korotus on osa McDonald’s -ravintolan kokeilua kustannusten kallistumisen takia. Ihmiset ovat ryhtyneet laatimaan sarkastisia muistokirjoituksia ja meemejä euron juustolle.