Tästä ei livekeikka parane – yhtyeen koreografiat loksauttavat leuat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Indie-poppia soittava Half Alive on noussut hetkessä suursuosioon yhtyeen esiinnyttyä suositussa Jimmy Kimmel Lve! -keskusteluohjelmassa. Syynä on yhtyeen erinomaisesti suunniteltu esitys, jota on kuvailtu spektaakkelimaiseksi.

Livelähetyksissä voi tapahtua odottamattomia asioita, mutta kalifornialainen Half Alive -bändi on osoittanut ennakkosuunnittelun helpottavan asioita. Yhtye on esiintynyt huolellisesti harjoitellun koreografian kera Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Esiintyminen on saanut ylistystä muun muassa Billboard ja Rolling Stone -lehdiltä.

Half Alive -yhtye esitti ohjelmassa Still Feel -kappaleen. Bändissä on laulaja Josh Taylor, rumpali Brett Kramer ja basisti J Tyler Johnson. He ilmoittivat televisioesiintymisen jälkeen lähtevän kiertueelle Yhdysvaltojen lisäksi Australiaan ja Eurooppaan.