Varkaat veivät patsaan – palauttivat korkojen kera

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varkaat tulevat joskus katumapäälle rötöstelyn jälkeen. Maailmalta kantautuukin toisinaan uutisia rikollisista, jotka ovat palauttaneet varastamansa esineet niiden omistajille.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevan kodin pihalta katosi taannoin leijonaa esittävä patsas. Yllättäen se kuitenkin palasi paikalleen poliisin julkaistua valvontakameran videon rikoksesta.

Tekijät eivät olleet palanneet rikospaikalle pelkästään palauttamaan patsaan. Sen lisäksi he jättivät sinne kukkia ja kortin. Poliisi julkaisi sittemmin valvontakameran videon, jossa hupuilla naamioituneet varkaat palauttavat patsaan talon sisäpihalle.

 

So… Soon after we posted the video of the lion statue being taken from a residence in the Borough, it was returned… with flowers and a card… We thank everyone who shared the video and to the two fellas, smart move to return the property. The owner is grateful the statue was returned.#WCBPD#backhome#cameraseverywhere

Publiée par West Chester Borough Police Department sur Dimanche 7 avril 2019