Heidi peppu pystyssä kuntosalilla – treenikuva ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Potentiaalisten deittikumppaneiden torjuminen, saati sitten torjutuksi tuleminen ei ole aina helppoa supertähdillekään. Tämän saivat huomata huippumalli Heidi Klum ja häntä treffeille pyytänyt räppäri Drake. Räppäri lähestyi Klumia viestillä, johon mallikaunotar ei vastannut.

View this post on Instagram

No pain , no gain 👊🍑

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa. Huippumalli oli nimittäin juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin. Sittemmin Klum paljasti Ellen DeGeneresille pyytäneensä Drakelta anteeksi ghostaamista. Mallin mukaan räppäri vastasi hänelle ainoastaan kulmakarvojaan kohottavalla emojilla.