Kolmas Walking Dead -sarja työn alla – alkaa vuonna 2020

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu The Walking Dead -sarja jatkaa kulkuaan kuin zombit konsanaan. Nyt AMC-kanava on työstämässä The Walking Deadille jo toista spinoff-sarjaa.

Toistaiseksi nimetön sarja kertoo kahdesta nuoresta naisesta, jotka kasvavat elävien kuolleiden asuttamassa maailmassa. Sarjan ensimmäisten 10 jakson kuvaukset alkavat tänä kesänä.

– Uskomme The Walking Deadin maailman elinvoimaisuuteen. Sarja on meille uskomaton siunaus. Se on jotain, minkä vuoksi muut kanavat tai suoratoistopalvelut olisivat valmiita tappamaan, AMC-kanavan Sarah Barnett kuvaili.

Variety-lehden mukaan kolmas The Walking Dead -sarja alkaa Yhdysvalloissa vuonna 2020. Sarjan on luonut Scott Gimple ja sen showrunnerina toimii pitkäaikainen The Walking Dead -käsikirjoittaja Matt Negrete.