Rihanna paljasti: Murhattu räppäri halusi tehdä yhteiskappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Nipsey Husslen taannoinen murha kosketti niin faneja kuin musiikkimaailman tähtiä. Surunvalitteluja osoitti myös poptähti Rihanna.

Nyt Rihanna on paljastanut Husslen suunnitelleen yhteistä kappaletta hänen kanssaan. Hän jakoi kuvankaappauksen tuottaja Hitmakan ja räppärin käymässä keskustelusta.

Keskustelussa Hitmaka kuvaili On My Mind -työnimellä kulkenutta kappaletta potentiaaliseksi top 1 -hitiksi. Kaksikko keskusteli Rihannan pyytämisestä kappaleen vierailijaksi. Rihannan fanit toivoivat Instagramissa tähden viimeistelevän kappaleen kunnianosoituksena Husslelle.

Nipsey Husslea muistetaan torstaina Los Angelesissa pidettävässä julkisessa tilaisuudessa. Tähti surmattiin omistamansa Marathon Clothing -vaatekaupan edustalla 31. maaliskuuta. Poliisi on sittemmin pidättänyt 29-vuotiaan Eric Holdenin teosta epäiltynä.

 

View this post on Instagram

#repost 😢💔

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on