Shokkilöytö! Mies löysi äitinsä luurangon lapsuudenkotinsa takapihalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lapsuutenkotinsa takapihaa kunnostamassa ollut mies on tehnyt järkyttävän löydön. Pihamaalle oli haudattu ruumis, joka paljastui hänen kadonneeksi äidikseen. Aaron Fraserin äiti Bonnie Haim katosi oudoissa olosuhteissa vuonna 1993.

Poliisi epäili naisen aviomiehellä, Michael Haimilla olleen osuutta asiaan. Mahdolliseen rikokseen viittaavaa todistusaineistoa oli kuitenkin vähän.

25 vuotta myöhemmin Aaron löysi vanhan uima-altaan alta äitinsä pääkallon ja 22.-kaliiperisen kiväärin hylsyn. CNN:n mukaan miehen isä on sittemmin pidätetty, ja häntä syytetään murhasta.

Michael Haim ei ollut tehnyt vaimostaan katoamisilmoitusta poliisille ja väitti tämän lähteneen omille teilleen parisuhdeongelmien vuoksi. Tapahtuma-aikaan kolmivuotias Aaron oli sen sijaan kertonut sosiaalityöntekijälle isänsä ampuneen äitinsä. Miestä ei kuitenkaan koskaan pidätetty todisteiden puutteen vuoksi.