Tanssijan tulishow kuin Kill Bill -elokuvasta – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulitaiteessa tanssiminen saa hurjia ja jopa vaarallisia piirteitä palavien liekkien ansiosta. Tulitanssin harrastajilta vaaditaankin hyvää fyysistä kestävyyttä, ankaraa harjoittelua, raudanlujia hermoja ja tietenkin lämmönsietokykyjä.

Yksi taidoillaan toistuvasti hämmästyttävä tulitaiteilija on Los Angelesista kotoisin oleva Flow Mayhem. Nainen tekee upeaa ja fyysistä perhormanssitaidetta esimerkiksi palavien poi-pallojen avulla.

Tuoreella videollaan Flow Mayhem esittelee Quentin Tarantinon Kill Bill -elokuvien inspiroimaa tanssirutiinia. Nainen käsittelee ketjukuulaa samalla huikealla tavalla kuin elokuvien Gogo Yubari, mutta Mayhemin tapauksessa pyöriteltävä kuula on vielä liekeissä.

 

Kill bill vibes 🔥🔥🔥Some choreo I never finished. I am working on choreo more lately, which is new for me, because I usually have trouble remembering it… 🤷‍♀️I’m excited for this new step! Song: Battle without Honor or Humanity 🎵 Rope Dart by Dark Monk

Publiée par Flow Mayhem sur Lundi 8 avril 2019