Jethro Rostedtin laihdutusvinkit: ”Älä luovuta kun ottaa päähän!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnenpyörää TV5-kanavalla luotsaava turkulainen kiinteistömoguli Jethro Rostedt on laihtunut vuodessa 34 kiloa. Hän kertoo käyneensä koko alkuvuoden kuntosalilla tai juoksumatolla lähes päivittäin.

– Olo on törkeän hyvä ja virtaa riittää. Ja tästä voimaantuneena annankin muutaman vinkin kaikille munkaltaisilleni palleroille, jotka painivat painonsa kanssa. Tee siihen elämääsi muutos. Nyt. Ei huomenna. Nyt.

Hän kehoittaa ihmisiä tarkkailemaan syömisiään ja kontrolloimaan nälkää. Jokaisen tulisi hänen mukaansa liikkua päivittäin vähintään tunnin verran, vaikka varoittaakin alun olevan hankalaa. Laihduttajien on hyvä lisätä veden juomista ja pitää kiinni tavoitteistaan. Elämä on ja siihen tarvitaan asennetta.

View this post on Instagram

Uuuuuh, oujeeeee, cama sekä saliselfie. Olen vuoden alusta käynyt viittä kuutta päivää lukuunottamatta lyllertämässä juoksumatolla, joka päivä, reippaasti kävellen. Joskus vääntelen noita muita laitteita tai sitten yhtä konetta, missä noustaan rappusia (ihan perseestä). Nyt paino on pudonnut 34.3 kiloa. Olo on törkeän hyvä ja virtaa riittää. Ja tästä voimaantuneena annankin muutaman vinkin kaikille munkaltaisilleni palleroille, jotka painivat painonsa kanssa. Tee siihen elämääsi muutos. Nyt. Ei huomenna. Nyt. Syö hiukan vähemmän (ei mitään pelkkää porkkanaa ja puuroa,sitä ei kestä kukaan pidempää aikaa), mene salille tai lyllerrä maastossa. Ihan sama kunhan lähdet liikkeelle nyt. Jos Mä pystyn tähän, Sä pystyt varmasti myös. Elämä on lyhyt. Anna palaa. Lupaan, ettet pety ja jo tulevasta kesästä tulee törkeän hieno, muutaman kilon kevyempänä ja pirteämpänä. Tehdään tää yhdessä❣️ Tässä mun vinkit, miten Mä olen toistaiseksi onnistunut: 1. Syö vain kun sulla on nälkä. Älä tunge koko ajan jotain patukkaa suuhusi, se vaan muistuttaa sua ruuasta. 2. Joka päivä vähintään tunti liikuntaa. Tiedän, ihan hirveetä ja alku on aivan perseestä, mutta parin kolmen viikon päästä et pysty olemaan ilman sitä. 3. Ei sun tarvitse juoda litratolkulla vettä. Otat lasin silloin, toisen tällöin. 4. Älä koskaan santsaa ruokaa 5. Tavoite ja asenne. Älä unohda, äläkä vaan luovuta kun ottaa päähän. Se menee ohi. 6. Elä nyt. #yolo

A post shared by Jethro Rostedt (@jethrorostedt) on