Sara Underwood lomakuvissa – ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

View this post on Instagram

Think he likes my new @fashionnova lingerie set? #novababe #ad #ootd

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Alastomuudesta pitävä mallikaunotar poseeraa nyt lomakuvissaan sosiaalisessa mediassa. Eräässä kuvassa hän poseeraa viettelevästi miehen edessä ja toisessa kuvassa hän on pulahtamassa uimaan punaiset bikinit yllään.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.