Pariskunta syötti lakkolaisille laksatiivikeksejä – jekku vei vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva pariskunta oli kyllästynyt asuntoaan vastapäätä lakkoileviin koulun työntekijöihin. Tien toisella puolella koulun edustalla kylttien kanssa marssineet opetusalan ammattilaiset olivat pitäneet päivittäin kovaa ääntä.

Peruskoulun opettajat ja muu henkilökunta oli lakkoillut maaliskuun lopusta saakka Uhrichvillen kaupungissa. The Smoking Gun kertoo, että 29-vuotias Bo Cosens ja 25-vuotias Rachel Sharrock asuu tien toisella puolella koulusta. He päättivät antaa lakkoilijoille opetuksen.

Kaksikko leipoi keksejä, jotka oli kyllästetty laksatiiveilla, eli suolen toimintaa stimuloivilla aineilla. He jäivät kiinni teostaan julkaistuaan leivontasuunnitelmansa Facebookissa. Molemmat leipurit on nyt pidätetty miljoonan dollarin suuruista lunnasvaatimusta vastaan.