Viimein vähähiilihydraattisia sipsejä – kuivatetut suolakurkut myyntiin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suolakurkut ovat vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavan lempiruokaa. Lisäksi etikkaiset kurkkuviipaleet toimivat herkullisena naposteltavana tai monen uutuusruoan pääasiallisena makuna.

Suolakurkkuja on käytetty viime vuosina jopa jäätelön ja limonadin makuina. Aiemmin suolakurkulta maistuvat sipsit ovat olleet tavallisista perunoista valmistettuja, mutta suolakurkun maulla höystettyjä. Nyt asiaan on tulossa muutos.

Conagra Brandsiin kuuluva Vlasic-yhtiö ottaa myyntiin suolakurkkusipsit, jotka on valmistettu suolakurkkuviipaleista kuivattamalla. Suolakurkuissa ei ole hiilihydraatteja tai kaloreita. Tuote tulee todennäköisesti myyntiin ainoastaan Yhdysvaltoihin, eikä sen ilmestymispäivämäärää ole vielä tiedossa, Business Insider uutisoi.