Jasper Pääkkönen auttaa pelastettuja elefantteja Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvatähti Jasper Pääkkönen nähtiin taannoin yhdessä huippusuositun BlacKkKlansman-elokuvan päärooleista, ja äskettäin hänet kiinnitettiin mukaan Stephen Kingin kirjoihin perustuvaan The Dark Tower -sarjaan.

Parhaillaan Pääkkönen on Thaimaassa, jossa hän on vieraillut Chiang Maissa sijaitsevassa Elephant Rescue Parkissa hoitamassa puistoon pelastettuja elefantteja. Puiston julkaisemissa kuvissa suomalaistähti nähdään muun muassa pesemässä elefantteja. Elefantit ovat aiemmin työskennelleet esimerkiksi turismin ja metsänhoidon aloilla heikoissa olosuhteissa.

Variety-lehden mukaan Jasper Pääkkönen näyttelee The Dark Tower -sarjassa Mustiin puettuna miehenä tunnettua hahmoa. Äärimmäistä pahuutta edustava hahmo esiintyy lukuisissa Kingin tarinoissa eri nimillä, kuten Marten Broadcloak ja Randall Flagg. Pääkkösen paljastettiin taannoin olevan mukana myös Spike Leen tulevassa Netflix-elokuvassa Da 5 Bloods.