Trumpin hallinto erotti isän ja pojan lähes vuodeksi – jälleennäkeminen koskettavalla videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Omista perheenjäsenistä erossa oleminen on ymmärrettävästi kamala tilanne kenelle tahansa. Erityisen hankalaa se voi olla, jos esimerkiksi vanhemmat joutuvat olemaan erossa nuorista lapsistaan.

Näin kävi äskettäin myös Jose Alvizuresille, joka joutui eroamaan kymmenvuotiaasta pojastaan Ervinistä maahanmuuttoviranomaisten takia. Yhdysvaltoihin turvapaikkaa hakemaan tullut kaksikko joutui viranomaisten kynsiin vuosi sitten.

Tilanteen seurauksena isä Jose karkotettiin takaisin kotimaahansa Guatemalaan, ja poika Ervin jäi Yhdysvaltoihin sukulaisten hoiviin. Nyt kaksikko on vihdoin päässyt olemaan jälleen toistensa kanssa vuoden erossa olemisen jälkeen, Inside Edition kertoo.