Lapsi pyysi hätänumerosta McDonald’sin ruokaa – poliisi toteutti toiveen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka ovat soittaneet hätänumeroihin mitä turhimmista syistä. Erään lapsen tapauksessa hänen hälytyskeskukseen tekemä pyyntönsä toteutui.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Iziah Hall oli soittanut käytöstä poistetulla puhelimella ainoaan tietämäänsä numeroon, hätäkeskukseen. Viisivuotias pyysi vastaajaa tuomaan hänelle McDonald’sin ruokaa.

Hälytyskeskuksen työntekijä kertoi puhelusta partiossa olleelle poliisille, Dan Pattersonille. Koska poliisi oli ajamassa juuri McDonald’sin ohi, päätti hän toteuttaa Iziahin toiveen ja samalla tarkistaa oliko lapsella kaikki hyvin.

Iziahia oli hoitamassa hänen mummonsa joka oli yllättynyt lapsen pystyttyä soittamaan käytöstä poistetulla puhelimella. Isoäiti kertoo ABC 13-uutissivustolle ettei hän ollut vihainen tempauksesta. Sen sijaan kyseessä oli hyvä hetki opettaa, ettei hätänumeroon tulisi normaalisti soittaa kuin oikean hädän hetkellä.