Nainen vei autonsa huoltoon – kaahasi pian vastaan kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansalaisten luottamus autohuoltoihin ei ole perinteisesti ollut kovin korkealla, ja nyt Yhdysvalloissa on saatu konkreettinen osoitus miksi. Nainen kävi nimittäin viemässä autonsa huoltoon ja lähti toisella autolla hoitamaan asioitaan kaupungille, kun hän huomasi yllättäen liikenteen joukossa tutun auton.

Kyseessä oli hänen oma autonsa, jolla Flowoodissa sijaitsevan Mac Haik -autohuollon henkilökunta oli lähtenyt ajelemaan huviajelua. Kaiken lisäksi naisen autolla kaahattiin aivan toisen auton perässä. Auton omistaja Penny Thompson lähti seuraamaan autoaan, kunnes se pysäköitiin pysäköintialueelle. Kuljettajan poistuttua paikalta Thompson kaivoi esiin vara-avaimensa, hyppäsi autoonsa ja ajoi paikalta.

Nainen ilmoitti autonsa luvattomasta käytöstä autohuollolle, joka lupasi hyvittää tapauksen antamalla naiselle ilmaisen autohuollon. Se ei kuitenkaan riittänyt, joten Penny Thompson kirjoitti asiasta kuvien kera Facebookiin, jossa tieto tapauksesta lähti leviämään vauhdikkaasti. Myöhemmin autohuolto ilmoitti, että auton luvattomasti käyttöön ottanut mies on irtisanottu.