Kimi Räikkönen poikabändissä? Julkaisi hauskan kuvan Bakun varikolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Kimi Räikkönen on parhaillaan valmistautumassa tulevan viikonlopun Formula 1 -osakilpailuun Azerbaizanin Bakussa. Sosiaalisessa mediassa vasta vuoden verran aktiivisesti toiminut formulatähti on jälleen hauskuttanut seuraajiaan hulvattomalla kuvapäivityksellään.

View this post on Instagram

Bakustreet Boys.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Räikkönen julkaisi nimittäin Instagramissa valokuvan, jossa hänet nähdään kahden muun miehen kanssa kävelemässä. Otoksesta voi havaita pienimuotoista poikabänditunnelmaa, eikä se jäänyt Kimiltä huomaamatta. Hän nimittäin vitsailee kuvansa yhteydessä, että kuvassa on paikallinen poikabändi.

– Bakustreet Boys, Kimi Räikkönen kommentoi lyhyesti.

Äskettäin Kimi julkaisi sosiaalisessa mediassa myös tunnelmallisen perhekuvan, jossa hän vietti mukavaa päivään rannalla Minttu-vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

View this post on Instagram

Sandstorm.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on