Pakkomielteinen exä piilotteli ullakolla viikkojen ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

37-vuotias nainen löysi itsensä tilanteesta, jollaisia nähdään yleensä lähinnä kauhuelokuvissa. Pakkomielteinen ex-poikaystävä asui salaa hänen talonsa ullakolla viikkojen ajan.

Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuva nainen oli hankkinut lähestymiskiellon Cary Cocuzzille tämän väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Eron jälkeen hänestä tuntui monesti siltä, kuin hän ei olisi ollut yksin kotonaan. Kellarista löytyi mystinen peitto ja joku oli jättänyt toistuvasti vessanpöntön istuimen ylös.

Lopulta naisen pelot kävivät toteen. Ihmetellessään yläkerrasta kantautuvia ääniä hän löysi Cocuzzin makuuhuoneestaan. Mies tarttui ex-tyttöystäväänsä kiinni, mutta nainen onnistui pääsemään irti otteesta ja soitti hätänumeroon.

Murrosta pidätetty ex-poikaystävä oli asunut talon ullakolla viikojen ajan. Hän kertoi poliisille asuneensa ullakolla jäätyään kodittomaksi. Järkyttyneen uhrin mukaan hän oli onnellinen etteivät hänen kaksi tytärtään olleet tapahtumahetkellä kotona, uutisoi Independent.