Räppäri Bun B ampui kotiinsa tunkeutunutta aseistettua murtovarasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

UGK-kokoonpanoon kuulunut räppäri Bun B on joutunut hengenvaaralliseen tilanteeseen kotonaan Texasissa. Hän päätyi ampumaan kotiinsa ryöstöaikeissa tunkeutunutta asemiestä.

Räppärin vaimo Queenie oli avannut oven tuntemattomalle ovikellon soittajalle luullen häntä lähetiksi. Oven takana odottikin maskin taakse kasvonsa piilottanut ryöstäjä. Tunkeutuja vaati naista luovuttamaan omaisuutta aseella uhaten.

Bun B oli tapahtumahetkellä kotinsa yläkerrassa, minkä vuoksi Queenie johdatti miehen autotalliin. Räppäri nappasi aseensa ja yllätti ryöstäjän istumasta autossaan. Hän ampui tunkeutujaa olkapäähän ja onnistui itse väistämään tämän luodit.

Haavoittunut ryöstäjä onnistui pakenemaan paikalta, mutta hänet pidätettiin myöhemmin paikallisesta sairaalasta. 20-vuotiaaksi DeMonte Jacksoniksi tunnistettua tekijää syytetään aseellisesta ryöstöstä ja murtovarkaudesta.

Räppäri ja hänen vaimonsa selvisivät välikohtauksesta säikähdyksellä, uutisoi CNN. Bun B, oikealta nimeltään Bernard Freeman, tunnetaan parhaiten arvostetun UGK-duon toisena osapuolena yhdessä edesmenneen Pimp C:n kanssa.