Koiralla ei mitään asiaa puutarhaan – vahtikissa pitää siitä huolen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla ihmisillä on vahtikoiria, mutta vahtikissat ovat ymmärrettävästikin huomattavasti harvinaisempi näky. Tuoreella videolla kuitenkin tavataan joukko kissoja, jotka vartioivat väsymättä omistajiensa puutarhaa.

Youtube-käyttäjä Walter Santin videolla naapurin koira haluaisi päästä leikkimään puutarhaan. Sen pitää kuitenkin loitolla Rolling Cat -niminen kissa, joka ei niin vain päästä naapuria peremmälle. Mikäli koira selviää ensimmäisen vahdin ohi, pitää sen kohdata D’Artagnan’s Girlfriend tai joku muista puutarhan seitsemästä kissasta.

Kissalauman valvovan katseen alla yksikään kutsumaton vieras ei pääse luvatta niiden reviirille. Naapurin koira tosin vaikuttaa olevan kissoilta saamastaan huomiosta lähinnä innoissaan.