Valtteri Bottas upeasti paalulle – Akseli Herlevi jännitti tulosta varikkopilttuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas teki alkaneella kaudella formulahistoriaa puhdistettuaan palkinto- ja pistepöydän jo F1-kauden aloituskilpailussa Australian Melbournessa. Tänä viikonloppuna sama vauhti on jatkunut Bakussa, jossa Bottas nousi tämänpäiväisen osakilpailun paalupaikalle.

View this post on Instagram

Pole position in Baku 🧢 • • • #VB77 #F1Baku #F1 @mercedesamgf1 📸 @jeolin

A post shared by Valtteri Bottas (@valtteribottas) on

Bottaksen lähtiessä tänään kisaan paalupaikalta on yleisön joukossa enemmänkin suomalaisia. Eräs heistä on nykyisin MTV3-kanavan formulasirkuksen kanssa ruokaohjelman merkeissä kiertävä julkkiskokki Akseli Herlevi, joka sai eilen jännittää aika-ajojen tuloksia varikolla. Herlevi julkaisi tilanteesta kuvan sosiaalisessa mediassa. Siinä hän totesi, että osasi pitää suunsa kiinni oikeassa paikassa.