Valtteri Bottas upeasti paalulle – Akseli Herlevi jännitti tulosta varikkopilttuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas teki alkaneella kaudella formulahistoriaa puhdistettuaan palkinto- ja pistepöydän jo F1-kauden aloituskilpailussa Australian Melbournessa. Tänä viikonloppuna sama vauhti on jatkunut Bakussa, jossa Bottas nousi tämänpäiväisen osakilpailun paalupaikalle.

Bottaksen lähtiessä tänään kisaan paalupaikalta on yleisön joukossa enemmänkin suomalaisia. Eräs heistä on nykyisin MTV3-kanavan formulasirkuksen kanssa ruokaohjelman merkeissä kiertävä julkkiskokki Akseli Herlevi, joka sai eilen jännittää aika-ajojen tuloksia varikolla. Herlevi julkaisi tilanteesta kuvan sosiaalisessa mediassa. Siinä hän totesi, että osasi pitää suunsa kiinni oikeassa paikassa.