Elokuvalegenda John Singleton on kuollut – irrotettiin sairaalan laitteista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten suru-uutisen, jonka mukaan Boyz n the Hood ja 2 Fast 2 Furious -elokuvien ohjaaja John Singleton oli kiidätetty sairaalahoitoon vakavan sairauskohtauksen myötä. Nyt hän on kuollut.

View this post on Instagram

New horizons…. let’s get it 2019is about to be an adventure!

A post shared by JOHN SINGLETON (@johnsingleton) on

51-vuotias Singleton siirrettiin pian sairaalaan pääsynsä jälkeen tehohoitoon, mutta hänen tilaansa ei enää kyetty parantamaan. Perhe ilmoitti, että sairauskohtaus oli lievä, mutta elokuvalegendan kuolema osoittaa jotain aivan muuta. Sairauskohtauksen syytä ei ole vielä vahvistettu.

Lehtitietojen mukaan ohjaajan omaiset tekivät päätöksen irrottaa hänet sairaalan laitteista, kun toipumisesta ei ollut enää toivoa Singletonin vajottua koomaan.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja John Singleton nousi kuuluisuuteen Ice Cuben tähdittämän Boyz n the Hood – Kulman kundit -elokuvan myötä. Hänet tunnetaan myös lisäksi muun muassa elokuvista Higher Learning ja Shaft sekä televisiosarjasta Snowfall.