Abigail Ratchford yläosattomissa somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Be good or be good at it ; ) 👅 @fashionnova 🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

View this post on Instagram

Don’t mesh with me ; ) 🔥🔥🔥 @fashionnova 📸

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Nyt Abigail Ratchford poseeraa sosiaalisessa mediassa yläosattomissa ja esittelee bikineissä hyvin muodostunutta takapuoltaan. Bikinipepun mahdollisesta luomuudesta voidaan kuitenkin olla montaa mieltä.

View this post on Instagram

Mi favorito ❣️

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.