Huijari esiintyi Jason Stathamina – huijasi fanilta rahaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jason Stathamina esiintynyt huijari on onnistunut varastamaan uhriltaan valtavia summia rahaa arvosta rahaa. Uhrina toimi näyttelijän fani.

Anonyyminä pysyttelevä nainen kertoo saaneensa Facebookissa viestejä henkilöltä, joka esitteli itsensä Stathamina. Kesksutelu siirtyi pian Whatsappiin. Siellä kaksikko lähetteli toisilleen kuukausittain tuhansia viestejä.

Lopulta Stathamina esiintynyt kertoi rakastavansa naista. Huijari pyysi uhrilta rahaa, väittäen viimeisimmän elokuvansa palkkion olevan myöhässä. BBC:n mukaan fani maksoi huijarille rahaa satojen tuhansien puntien edestä.

Lopulta uhri tajusi tulleensa huijatuksi ja otti yhteyttä talousrikoksia tutkiviin viranomaisiin. Naisen mukaan hän oli huijatuksi tullessaan haavoittavanssa ja herkästi hyväksikäytettävässä elämäntilanteessa, sillä sekä hänen äitinsä että poikaystävänsä olivat juuri kuolleet.