Poliisilla hämmentävä tilanne Lempäälässä – syntymävuosi 2000 yhdisti tehtäviä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen vappuaattona Twitter-maratonin järjestänyt Sisä-Suomen poliisi kertoi sosiaalisessa mediassa vuorokauden ajan tehtävistään. Samaan aikaan Lempäälässä viranomaiset huomasivat, että useita päivän tehtäviä yhdisti syntymävuosi 2000. Poliisin mukaan se oli osallisena ainakin

Maanantaina kello 20.05 poliisi pysäytti Lempäälän Vanhalla Tampereentiellä henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja että sama henkilö oli jäänyt kiinni samasta asiasta jo kymmenen kertaa aiemmin vuoden sisällä. Tällä kertaa hänellä oli vieläpä etsintäkuulutus. Hän oli syntynyt vuonna 2000.

Puoli tuntia myöhemmin Tampere-Helsinki -moottoritiellä mitattiin 120 kilometrin rajoitusalueella auton nopeudeksi 153 kilometriä tunnissa. Kuljettaja oli syntynyt vuonna 2000. Lähes samalla kellonlyömällä kello 20.36 samalla moottoritiellä poliisin tutkaan ajoi toinen henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 162 kilometriä tunnissa. Tämänkin auton kuljettaja oli syntynyt vuonna 2000.

Lisäksi Lempäälän ulkopuolella Ylöjärvellä reilut kolme tuntia edellisten jälkeen jäi poliisin haaviin kohti Kurua autoillut kuljettaja, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Hän oli jäänyt kortitta-ajosta kiinni kahdeksan kertaa aiemminkin vuoden sisällä.