Marika Fingerroos nautiskeli bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

View this post on Instagram

New post⬆️⬆️⬆️ Hauskaa vappua 🥂☀️

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Viime kuukausina Marika on julkaissut itsestään runsaasti kuvia sosiaalisessa mediassa, ja nyt hän poseeraa rantavedessä bikineissä. Kurvikas Marika lähetti faneilleen kuvan myötä vapputerveisiä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.