Spice Girlsin Mel B paljasti sixpackinsa – niukka asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöbändi Spice Girls on yksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista yhtyeistä. Yhtyeen paluuta lavoille on odotettu 1990-luvulta saakka, ja naiset olivat suunnitelleet tekevänsä tänä vuonna maailmankiertueen. Taannoin se kuitenkin peruttiin Mel B:n lesboseksikommenttien takia.

Viime aikoina Mel B on esitellyt sosiaalisessa mediassa aktiivisesti bikinivartaloaan, joka on ikäisekseen poikkeuksellisen upeassa kunnossa. Aktiivisesti urheilua harrastava julkkiskaunotar näyttääkin kuin fitness-tähdeltä poseeratessaan muikeana erittäin niukoissa bikineissä.

Nyt Mel B on esitellyt timmiä vartaloaan sporttisessa niukassa asussa, joka paljasti kaiken lisäksi myös hänen upean treenatun sixpackinsa. Kuvan perusteella on selvää, että julkkistähti on loistavassa fyysisessä kunnossa.